Donaris 930 x 122

Arges

ALERTĂ METEO!

Alertă meteo! Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare și un cod galben de vreme rea. Din fericire, Argeșul este vizat doar de informarea meteo, nu și de codul galben.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Informarea a intrat în vigoare astăzi, la ora 13, și va fi valabilă până mâine, 23 septembrie 2017, la ora 21.

Meteorologii anunță pentru această perioadă o nouă răcire a vremii, averse și intensificări temporare ale vântului.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte, precum și în Moldova, Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei, Transilvania, Maramureș, Crișana și Banat vor fi intervale de timp în care va ploua, inclusiv torențial. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20…25 l/mp.

Vremea va fi rece pentru această perioadă în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice, acolo unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, în general, între 14 și 18 grade.

În zona montană înaltă, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temporar se vor semnala intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45…55 de km/h, iar pe crestele înalte, de peste 65 de km/h.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90