930×122 CAPRA 5

Arges

ALERTĂ METEO! COD GALBEN DE FURTUNI ÎN ARGEȘ

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Codul este valabil de astăzi, de la ora 16, și până mâine, 18 august, la ora 23, și vizează aproape întreaga țară, inclusiv județul Argeș (vezi harta de la ANM!).

Potrivit ANM, în perioada menţionată vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele deluroase şi montane, precum şi în nordul, nord-estul, centrul şi local în sud-estul ţării.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Astfel, temporar se vor semnala averse, descărcări electrice, căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, cu precădere în zona de munte, 40-50 l/mp.

Pe arii restrânse va cădea grindină.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3