New Profesional Consult 930 x 122

ceata

ALERTĂ METEO ÎN ZECI DE LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ

UPDATE: Un nou cod galben de ceață, valabil până la ora 12, vizează comunele Căteasca, Leordeni, Mozăceni, Negrași, Rătești, Recea, Rociu, Suseni și Teiu. 

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Mai multe localități din județul Argeș se află acum sub cod galben nowcasting de ceață densă, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, se semnalează ceață care determină scăderea vizibilității la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri. Izolat, există condiții de producere de polei.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Codul galben va fi valabil până la ora 10.

Administrația Națională de Meteorologie precizează că sunt afectate următoarele localități: municipiul Curtea de Argeș, orașele Mioveni și Ștefănești și comunele Băiculești, Bălilești, Bascov, Beleți-Negrești, Bogați, Boțești, Budeasa, Călinești, Ciofrângeni, Coșești, Cotmeana, Cuca, Dârmănești, Davidești, Dobrești, Drăganu, Hârtiești, Mălureni, Mărăcineni, Merișani, Micești, Mihăești, Morărești, Mușătești, Pietroșani, Poienarii de Argeș, Priboieni, Schitu Golești, Stâlpeni, Tigveni, Țițești, Valea Danului, Vlădești și Vulturești.

Având în vedere ceața densă, Centrul Infotrafic al Poliției Române le recomandă conducătorilor auto care se deplasează în aceste zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90