Donaris 930 x 122

ceata

ALERTĂ METEO ÎN ZECI DE LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ

UPDATE: Un nou cod galben de ceață, valabil până la ora 12, vizează comunele Căteasca, Leordeni, Mozăceni, Negrași, Rătești, Recea, Rociu, Suseni și Teiu. 

Citiți și: ARGEȘ: INFO METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Mai multe localități din județul Argeș se află acum sub cod galben nowcasting de ceață densă, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, se semnalează ceață care determină scăderea vizibilității la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri. Izolat, există condiții de producere de polei.

Citiți și: ARGEȘ: AVERTIZARE METEO ÎN ZECI DE ORAȘE ȘI COMUNE

Codul galben va fi valabil până la ora 10.

Administrația Națională de Meteorologie precizează că sunt afectate următoarele localități: municipiul Curtea de Argeș, orașele Mioveni și Ștefănești și comunele Băiculești, Bălilești, Bascov, Beleți-Negrești, Bogați, Boțești, Budeasa, Călinești, Ciofrângeni, Coșești, Cotmeana, Cuca, Dârmănești, Davidești, Dobrești, Drăganu, Hârtiești, Mălureni, Mărăcineni, Merișani, Micești, Mihăești, Morărești, Mușătești, Pietroșani, Poienarii de Argeș, Priboieni, Schitu Golești, Stâlpeni, Tigveni, Țițești, Valea Danului, Vlădești și Vulturești.

Având în vedere ceața densă, Centrul Infotrafic al Poliției Române le recomandă conducătorilor auto care se deplasează în aceste zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066