930 x122 grota rece

ninsori

ALERTĂ METEO PENTRU URMĂTOARELE 3 ZILE

O nouă informare de vreme rea a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie. ANM anunță precipitaţii în general moderate cantitativ, ninsori consistente la munte, intensificări ale vântului și răcire a vremii. Informarea este valabilă pentru întreaga țară, începând din 22 martie, de la ora 9, până pe 24 martie, la ora 18.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit ANM, în intervalul menţionat se vor semnala precipitaţii în toată ţara. Vor fi ploi, iar începând din noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie) în estul şi în sud-estul Transilvaniei şi în jumătatea de nord a Moldovei precipitaţiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile, mai consistente în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. În sudul, estul şi centrul teritoriului se vor cumula, în special pe 23 martie, cantităţi de apă de 15 – 25 l/mp, iar local, mai ales în zona deluroasă, de peste 30 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere pe parcursul zilei de 23 martie, în majoritatea zonelor, cu rafale de peste 55 – 60 km/h în regiunile sudice şi la munte.

Citiți și: Alertă meteo! Iarna revine în martie: ninsori și vânt puternic

Valorile termice diurne vor fi în scădere, caracterizând, în cea mai mare parte a ţării, o vreme rece pentru ultima decadă a lunii martie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90