NOR CURIER 930X122

autostrada

AMENDĂ URIAȘĂ PENTRU UN VITEZOMAN OPRIT AZI ÎN TRAFIC

Cel puțin în Argeș, potrivit oficialilor de la Poliție, dacă nu în întreaga țară, viteza este cauza principală a accidentelor grave produse anul trecut, accidente soldate cu morți și răniți. În ciuda avertismentelor repetate ale Poliției Rutiere și a articolelor din presă, numărul șoferilor care calcă apăsat pedala de accelerație nu scade.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Chiar astăzi un vitezoman a fost oprit în trafic pe autostrada București-Constanța, pe sensul de mers către Constanța. Aparatul radar l-a înregistrat cu 203 kilometri pe oră.

Șoferul, un individ în vârstă de 32 de ani din Brăila, a fost amendat cu 1.950 de lei, cuantum intrat în vigoare la începutul acestui an. De asemenea, permisul de conducere auto i-a fost reținut, urmând ca pentru o perioadă de 90 de zile să nu mai aibă dreptul să șofeze pe drumurile publice. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90