Donaris 930 x 122

dedulești

DEDULEȘTI: AMENZI DE MII DE LEI

Dedulești: amenzi de mii de lei după controalele făcute astăzi de oamenii legii.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

După cum v-am informat, 50 de poliţişti au participat la o acţiune la popasul Dedulești, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. Au fost controlate 10 societăţi comerciale care vindeau produse din carne procesată (renumiții mici de Dedulești) şi 12 producători agricoli. Au fost date 9 amenzi în valoare totală de 38.600 de lei. De asemenea, polițiștii au confiscat circa 2.300 de lei care nu au putut fi justificați prin documente fiscale, dar şi contravaloarea produselor agricole comercializate fără documente de provenienţă.

La acțiune au luat parte poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, de la Poliția Municipiului Piteşti, de la Serviciul Rutier Argeş și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeș („mascații”). Au participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3