930 x122 grota rece

Arges

AMENZI ȘI PERMISE REȚINUTE PENTRU VITEZĂ

În weekend, în perioada 13-15 noiembrie, 61 de poliţişti rutieri argeșeni, cu 34 de autospeciale, au acționat pe șoselele din județ pentru sancționarea vitezomanilor.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Au fost date 384 de amenzi, însumând peste 78.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 37 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare. 30 dintre permise au fost reţinute pentru depăşirea cu peste 50 de km/h a vitezei legale, iar 7 pentru alte abateri la regimul rutier.

Pe parcursul acțiunii, sâmbătă, 14 noiembrie, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş au depistat pe DN 7C Pitești-Curtea de Argeș un șofer în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Vâlcele cu 121 km/h. El a fost amendat cu 945 de lei și a rămas fără permis auto pentru 90 de zile.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Aceleași măsuri au fost luate duminică, 15 noiembrie, împotriva unui alt șofer, pe DN 65 Pitești-Slatina, pe raza localităţii Cerbu. Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 117 km/h. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90