930×122 CAPRA 5

dronă

ANCHETĂ LA PUȘCĂRIA MIOVENI. PRIMA REACŢIE OFICIALĂ

Anchetă la pușcăria Mioveni. Prima reacţie oficială. Conducerea Penitenciarului Mioveni a transmis în urmă cu puţin timp un comunicat de presă în care exprimă un punct de vedere oficial cu privire la un incident petrecut pe 21 februarie 2017.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

„În jurul orei 01:15 a fost identificat un aparat de zbor de mici dimensiuni (dronă), care survola, de la o înăţime de aproximativ 50-100 de metri, spaţiul aerian al unităţii.

În acest sens, întreg personalul unităţii, dar şi al Spitalului Penitenciar Mioveni aflat în serviciul de pază şi supraveghere a fost alertat pentru a manifesta atenţie sporită în observarea pachetelor care ar fi putut fi aruncate în interiorul penitenciarelor, aspect care nu a fost constatat.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

A fost informată Poliţia oraşului Mioveni, care a intervenit cu operativitate în timp ce drona încă survola Penitenciarul Mioveni. În continuare, o echipă formată din agenţi de penitenciare și echipajul de poliţie s-a deplasat la locul de unde a fost dirijat aparatul zburător pentru a fi scotocită zona. Cu această ocazie, în afara unităţii a fost descoperit un colet care a fost ridicat de organele de poliţie.

Au fost efectuate controale în zona curţilor de plimbare din cadrul Penitenciarului Mioveni şi a Penitenciarului Spital Mioveni, nefiind descoperite obiecte interzise.”, se arată în comunicat.

Poliția nu precizează ce conținea coletul. Ar fi vorba de droguri, cazul fiind preluat de D.I.I.C.O.T.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3