930×122 POSADA 5

dronă

ANCHETĂ LA PUȘCĂRIA MIOVENI. PRIMA REACŢIE OFICIALĂ

Anchetă la pușcăria Mioveni. Prima reacţie oficială. Conducerea Penitenciarului Mioveni a transmis în urmă cu puţin timp un comunicat de presă în care exprimă un punct de vedere oficial cu privire la un incident petrecut pe 21 februarie 2017.

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

„În jurul orei 01:15 a fost identificat un aparat de zbor de mici dimensiuni (dronă), care survola, de la o înăţime de aproximativ 50-100 de metri, spaţiul aerian al unităţii.

În acest sens, întreg personalul unităţii, dar şi al Spitalului Penitenciar Mioveni aflat în serviciul de pază şi supraveghere a fost alertat pentru a manifesta atenţie sporită în observarea pachetelor care ar fi putut fi aruncate în interiorul penitenciarelor, aspect care nu a fost constatat.

Citiți și: Argeș. Dramă într-o familie din Mioveni. Le-a murit băiatul de 18 ani!

A fost informată Poliţia oraşului Mioveni, care a intervenit cu operativitate în timp ce drona încă survola Penitenciarul Mioveni. În continuare, o echipă formată din agenţi de penitenciare și echipajul de poliţie s-a deplasat la locul de unde a fost dirijat aparatul zburător pentru a fi scotocită zona. Cu această ocazie, în afara unităţii a fost descoperit un colet care a fost ridicat de organele de poliţie.

Au fost efectuate controale în zona curţilor de plimbare din cadrul Penitenciarului Mioveni şi a Penitenciarului Spital Mioveni, nefiind descoperite obiecte interzise.”, se arată în comunicat.

Poliția nu precizează ce conținea coletul. Ar fi vorba de droguri, cazul fiind preluat de D.I.I.C.O.T.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

SMART KIDS 570×90