New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

ANM A EMIS O ATENȚIONARE DE VREME SEVERĂ

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben care vizează și extremitatea nordică, de munte, a județului Argeș.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10:00 – 25 aprilie 2020, ora 23:00.

Vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55…65 km/h și temporar de 70…85 km/h, trecător cu aspect de vijelie, pe parcursul zilei de sâmbătă (25 aprilie) în Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în zona costieră a Dobrogei, iar spre seară și la începutul nopții de sâmbătă spre duminică (25/26 aprilie) și în jumătatea nordică a Moldovei.

Citiți și: Informare meteo emisă acum! Ce ne așteaptă

În intervalul de timp menționat, în zona montană înaltă vântul va sufla tare, cu rafale care vor depăși 80…100 km/h.

Notă: intensificări ale vântului se vor semnala, local și temporar, și în restul teritoriului, unde se vor atinge viteze, în general, de 45…55 km/h.

În nordul, nord-estul și centrul teritoriului, precum și în zonele de munte, mai ales după-amiaza și seara local, se vor semnala averse, însoțite și de descărcări electrice, informează Administrația Națională de Meteorologie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3