930 x122 grota rece

cod galben

ANM AVERTIZEAZĂ: VA FI RUPERE DE NORI ÎN ARGEȘ

Întreg județul Argeș va intra mâine sub cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și de cantități de apă însemnate.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), atenționarea cod galben care vizează și Argeșul (vezi harta!) va fi valabilă de mâine, 20 mai, ora 8, și până joi, 21 mai 2020, ora 18.

În intervalul de timp menționat, în Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei și Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60…70 km/h, grindină și ploi torențiale, informează ANM.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă care vor depăși 25…30 l/mp și local 40…60 l/mp, cu precădere în Oltenia și în zona Carpaților Meridionali.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90