New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ANM: VREME CA DE VARĂ ÎN ARGEȘ LA SFÂRȘITUL LUNII MAI

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (18-31 mai). Cum ar urma să se încheie luna din punct de vedere meteorologic în regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: Poliția, anunț de ultimă oră!

Conform ANM, astăzi, în prima zi a intervalului de prognoză, media temperaturilor maxime, de aproximativ 24 de grade Celsius, va fi apropiată de normele climatologice ale datei calendaristice.

Mâine, 19 mai, va avea loc o încălzire a vremii, care va determina valori termice diurne aproape ca de vară, de 26-27 de grade. Aceste valori vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă şi nu vor mai avea variaţii semnificative până la sfârşitul lunii mai, potrivit ANM.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Temperaturile minime nocturne vor fi, în medie, de 12-13 grade, pe tot parcursul celor două săptămâni.

ANM precizează că probabilitatea de apariţie a averselor în regiunea Muntenia va fi mai mare după data de 23 mai, însă acestea se vor semnala pe arii restrânse și vor fi în general slabe cantitativ. Doar în jurul datei de 26 mai sunt posibile izolat cantităţi de apă mai importante.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3