carrefour

ANUNȚ DE MAXIM INTERES PENTRU CLIENȚII JUPITER CITY/CARREFOUR PITEȘTI

“Dragi clienți, pentru siguranța dumneavoastră și în conformitate cu reglementările legale în vigoare, începând de luni, 23 martie 2020, doar o parte dintre magazinele centrului comercial rămân deschise: hipermarket (n.r. – Carrefour), farmacie, magazin naturist, magazin cu specific veterinar, curățătorie, insula legume-fructe și terasa cu specific „la pachet”&”livrare”.

Citiți și: Anunț de maxim interes pentru clienții Jupiter City!

În cazul în care intervin noi măsuri care vor afecta acest program, vom reveni către dumneavoastră cu informări imediate.

Vă rugăm să respectați în continuare sfaturile și măsurile impuse de autorități, pentru a trece cu toții cu bine de această perioadă! Aveți grijă de voi și de cei dragi și să ne revedem cât mai curând cu bine!”, transmite echipa centrului comercial Jupiter City Shopping Center, cel mai mare mall din Pitești și județul Argeș.

Citiți și: Alertă! Sortimente de înghețată cu ingredient cancerigen depistate în Carrefour

Vă prezentăm lista magazinelor din Jupiter City Shopping Center care vor rămâne deschise după noua ordonanță militară pentru limitarea răspândirii coronavirusului și programul de funcționare (click pe imagine pentru vizualiare):

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441