NOR CURIER 930X122

carrefour

ANUNȚ DE MAXIM INTERES PENTRU CLIENȚII JUPITER CITY/CARREFOUR PITEȘTI

“Dragi clienți, pentru siguranța dumneavoastră și în conformitate cu reglementările legale în vigoare, începând de luni, 23 martie 2020, doar o parte dintre magazinele centrului comercial rămân deschise: hipermarket (n.r. – Carrefour), farmacie, magazin naturist, magazin cu specific veterinar, curățătorie, insula legume-fructe și terasa cu specific „la pachet”&”livrare”.

Citiți și: Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

În cazul în care intervin noi măsuri care vor afecta acest program, vom reveni către dumneavoastră cu informări imediate.

Vă rugăm să respectați în continuare sfaturile și măsurile impuse de autorități, pentru a trece cu toții cu bine de această perioadă! Aveți grijă de voi și de cei dragi și să ne revedem cât mai curând cu bine!”, transmite echipa centrului comercial Jupiter City Shopping Center, cel mai mare mall din Pitești și județul Argeș.

Citiți și: Multe locuri de muncă disponibile în noul Argeș Mall. Ce se caută și ce se oferă

Vă prezentăm lista magazinelor din Jupiter City Shopping Center care vor rămâne deschise după noua ordonanță militară pentru limitarea răspândirii coronavirusului și programul de funcționare (click pe imagine pentru vizualiare):

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90