NOR CURIER 930X122

anunț

ANUNȚ IMPORTANT PRIVIND DEPUNEREA DECLARAȚIILOR PENTRU STABILIREA TAXEI DE SALUBRIZARE

Primăria Pitești a făcut astăzi un anunț important privind depunerea online a declarațiilor pentru stabilirea taxei de salubrizare.

Citiți și: Schimbare uriașă! Este obligatoriu

Astfel, informează municipalitatea, începând cu data de 10.06.2020, Primăria municipiului Pitești oferă contribuabililor, persoane fizice, încă o posibilitate de depunere online a declaraţiilor fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare, prin intermediul site-ului web al instituției, dipsonibil la adresa www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE. Declarație TAXĂ SALUBRIZARE.

Pentru depunerea declarației, se completează datele solicitate, se atașează documentele necesare, după care se apasă butonul Depunere solicitare.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Desigur, vă întrebați cât este această taxă. Ei bine, municipalitatea nu a decis încă tariful aplicabil din august (amănunte, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90