New Profesional Consult 930 x 122

30 ianuarie

BANCI_SCOLARE

ANUNȚAȚI-VĂ COLEGII: NICI JOI NU SE FACE ȘCOALĂ ÎN ARGEȘ!

Ca de fiecare dată în ultimele zile, Comandamentul Județean de iarnă s-a întrunit și astăzi în ședință la Prefectură. Principala decizie luată vizează desfășurarea cursurilor școlare ținând cont de condițiile meteorologice vitrege.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Comandamentul a hotărât în urmă cu puțin timp: și joi, 30 ianuarie, toate unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș vor fi închise. Mâine va fi a patra zi la rând când cursurile sunt suspendate în județul Argeș ca urmare a viscolului și a ninsorilor abundente. Joi, tot la orele prânzului, Comandamentul Județean de iarnă va decide dacă și vineri, 31 ianuarie, unitățile școlare din Argeș vor rămâne închise.

Amintim că și județul Argeș se află astăzi sub cod portocaliu (jumătatea sudică) și sub cod galben (jumătatea nordică) de viscol.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3