930×122 CAPRA 5

arbori

ARBORI TĂIAȚI ILEGAL ÎNTR-O PĂDURE DIN MĂLURENI

Poliţiştii din comuna argeșeană Domneşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru tăiere ilegală şi furt de arbori, sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri, instigare la tăiere ilegală şi furt de arbori, instigare la sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri şi favorizarea infractorului.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Şapte persoane au adus statului un prejudiciu de peste 23.200 de lei după ce au tăiat illegal şi au furat mai mulţi arbori dintr-o pădure situată pe raza comunei Mălureni, satul Topliţa. Florin R. de 45 de ani, din comuna Muşăteşti, ar fi determinat patru persoane să taie 44 de arbori, iar pe Viorel M., de 56 de ani, din comuna Corbeni, l-ar fi pus să distrugă şi să ascundă, cu ajutorul unui excavator, cioatele arborilor tăiaţi fără drept, cu scopul de a împiedica aflarea adevărului.

Toate în perioada septembrie-octombrie 2014 și în interesul unei societăţi comerciale.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Dosarul penal a fost trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel cu propunere de trimitere în judecată a 6 persoane fizice şi a societății comerciale respective. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3