Donaris 930 x 122

estimari

ARGEȘ: ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA METEOROLOGI

Argeș: Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Estimările de vreme pentru perioada 23 iulie-5 august 2018 au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș în această săptămână vremea va fi ușor răcoroasă, deși media temperaturilor maxime diurne va urca de la 27 la 29 de grade Celsius.

Săptămâna viitoare, procesul de încălzire a vremii va continua până la medii ale valorilor maxime de 30…31 de grade.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Media temperaturilor minime nocturne va avea ușoare variații, pe tot parcursul intervalului, între 17 și 19 grade.

În prima săptămână, temporar va ploua torențial și se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Probabilitatea de ploaie se va menține și săptămâna viitoare, dar la cote mai reduse, conform estimărilor de vreme comunicate azi de Administrația Națională de Meteorologie.

Amintim că până la ora 23 a zilei de mâine, 24 iulie 2018, județul Argeș se află sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă (subiectul pe larg, AICI). (Foto: Arhivă – descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90