930 x122 grota rece

braconaj

ARGEȘ: CÂINI FOLOSIȚI LA BRACONAJ, CONFISCAȚI DE POLIȚIȘTI

Argeș: Câini folosiți la braconaj, confiscați de polițiști. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substranţe Periculoase Argeş au fost sesizați ieri cu privire la faptul că pe raza comunei Râca paznicul de vânătoare a văzut un bărbat care căuta vânat cu câini din rasa ogar.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că ieri după-amiază bărbatul respectiv, de 33 de ani, din Bucureşti, a căutat vânat pe un fond de vânătoare situat la limita cu judeţul Teleorman, folosind trei ogari. Bărbatul nu avea vânat asupra lui.

Polițiștii i-au făcut bucureșteanului dosar penal, iar cei trei ogari au fost ridicaţi şi ulterior lăsaţi în custodie unui adăpost pentru câini.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Practicarea vânătorii cu laţuri, ogari sau metişi de ogari constituie infracţiune de braconaj şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90