930 x122 grota rece

cfr

ARGEȘ: CFR PROMITE TRENURI CURATE, CĂLĂTORII MINUNATE

Argeș: CFR promite trenuri curate, călătorii minunate. CFR Călători a început procedura de achiziție a serviciilor de asigurare a curățeniei și în trenurile care circulă pe raza județului Argeș.

Citiți și: Trenuri cu hidrogen în Argeș!

Vor fi făcute lucrări de curățenie atât în vagoanele de călători, cât și în locomotive.

Valoarea licitației, organizată prin Regionala CFR Craiova, la care este arondat și Argeșul, se ridică la circa 600.000 de lei.

Citiți și: Așa arată primul tren nou CFR cumpărat în ultimii 20 de ani. Finanțare de 70.000.000 €

Din păcate, în lipsa căii ferate Vâlcele-Râmnicu Vâlcea (pentru care, totuși, ministrul Transporturilor a cerut recent de la Guvern suma de 500.000.000 de lei pentru a relua proiectul), numărul trenurilor care circulă în Argeș este destul de mic. Cele mai importante legături sunt pe relațiile Pitești-București și Pitești-Craiova, în condițiile în care numărul curselor pe rutele Pitești-Curtea de Argeș și Pitești-Câmpulung Muscel s-a redus dramatic în ultimii ani, în special pe fondul dispariției unor centre industriale din orașele situate în zona de nord a Argeșului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90