ARGEȘ: E JALE! NEREGULI GRAVE ÎN CLUBURI ȘI BARURI | ePitesti
Comdata 930 x 122

baruri

ARGEȘ: E JALE! NEREGULI GRAVE ÎN CLUBURI ȘI BARURI

Argeș: E jale! Nereguli grave în cluburi și baruri. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a desfăşurat în weekend o serie de acţiuni de control în spaţii cu afluenţă de persoane (cluburi, baruri și discoteci) din judeţ.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: INCENDIU. FUM GROS ÎN NORD

Personalul Inspecţiei de Prevenire a executat un număr de 7 acţiuni inopinate în municipiile Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeș.

Specialiştii în prevenire au găsit nu mai puțin de 21 de încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor. Au fost date 15 sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 avertismente şi 8 amenzi, în valoare totală de 21.500 de lei. ISU nu precizează numele cluburilor, barurilor și discotecilor sancționate.

Citiți și: UPDATE: IMPACT VIOLENT. TRIMISĂ DESCARCERAREA

Principalele nereguli găsite în teren au constat în: lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, deficienţe cu privire la existenţa şi funcţionalitatea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, deficiențe în organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor, nerespectarea legii referitoare la fumat și exploatarea cu deficiențe a instalațiilor electrice.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeș anunță că Inspecţia de Prevenire va continua şi în perioada următoare acţiunile de control atât în spaţiile cu afluenţă de persoane, cât şi la celelalte obiective planificate (operatori economici cu diferite domenii de activitate şi instituţii). (Foto: descriptiv) 

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066