Donaris 930 x 122

hoti

ARGEŞ: HOŢI DE LEMNE SĂLTAŢI DE MASCAŢI

Argeş: hoţi de lemne săltaţi de mascaţi. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal de tâlhărie și tăiere ilegală de arbori.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Din cercetări, polițiștii au stabilit că pe 21 martie anul acesta Leonard-Nicolae Nicula, în vârstă de 25 de ani, Mihai Ionuţ Prepeliţă, de 25 de ani, ambii din comuna argeşeană Cocu, și Petre Dragoş Drăghici, de 21 de ani, din comuna Cotmeana, ar fi sustras material lemnos dintr-o pădure – proprietate privată și ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate pentru a păstra lemnele pe care le-ar fi furat.

Pe 23 martie, cu sprijinul polițiștilor din Poiana Lacului, al celor de la Serviciul Criminalistic și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale („mascaţii”), au fost făcute două percheziții la domiciliile celor trei. În urma perchezițiilor, au fost ridicate două drujbe și un atelaj, bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea infracțiunilor de care sunt acuzaţi.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Cei trei bărbați au fost duși la sediul Poliției municipiului Pitești pentru audieri. Ulterior, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri cu caracter preventiv. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3