930 x122 grota rece

incendii

ARGEŞ: INCENDII VIOLENTE

Argeş: Incendii violente. Pompierii argeșeni au intervenit ieri pentru lichidarea a nu mai puţin de 8 incendii de vegetație uscată, litieră, lăstăriș și mărăciniș, a anunţat astăzi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului.

Citiți și: Argeș. A ars tot!

Toate au fost provocate de mâna omului, ca urmare a arderii la întâmplare a resturilor vegetale din gospodării sau de pe câmp.

Incendiile s-au produs în mediul rural, în comunele Albeștii de Muscel, Tigveni, Mihăești, Călinești, Ciomăgești, Domnești și Sălătrucu.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Suprafața totală afectată de arderea vegetației uscate a fost de aproximativ 7, 5 hectare. În incendii au ars şi 4 fagi, 20 de pruni uscați și 5 metri liniari de gard din lemn.

În ultimele săptămâni pompierii din Argeş au intervenit la sute de astfel de incendii generate de iresponsabilitatea oamenilor. Din păcate, apelurile repetate ale ISU la responsabilitate au rămas fără ecou. Doar încheierea perioadei de „curăţenie de primăvară” va pune punct incendiilor de acest fel, unele dintre ele soldându-se, vă reamintim, cu victime. Un exemplu, AICI. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90