New Profesional Consult 930 x 122

poiana lacului

ARGEȘ: INCIDENT GRAV. POLIȚIȘTI RĂNIȚI

Incident grav. Polițiști răniți. Un incident grav a avut loc astăzi pe raza comunei argeșene Vedea.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Un echipaj mobil de Poliție de la Secția Rurală din Poiana Lacului a plecat în urmărirea unui bărbat aflat la volanul unui autoturism, bărbat care nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor. Oamenii legii ar fi avut informații potrivit cărora individul nu ar deține permis de conducere auto.

În timpul urmăririi, în momentul în care mașina Poliției ar fi încercat să-l depășească pentru a ajunge să-i bareze drumul, bărbatul ar fi virat brusc și ar fi lovit cu autoturismul mașina de Poliție. În urma impactului, autospeciala de Poliție a fost proiectată într-un șanț.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Potrivit primelor informații, polițiștii (doi, în vârstă de 35 și, respectiv, 29 de ani) sunt răniți, dar ușor. Individul vinovat nu a oprit și s-a făcut nevăzut. Este căutat de Poliție.

Mai precizăm că în timpul urmăririi unul dintre polițiști a tras focuri de armă în încercarea de a-l opri pe bărbatul fugar. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3