New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

ARGEȘ: POLIȚIA A AMENDAT ZECI DE HOȚI DE LEMNE ȘI O FIRMĂ

O societate comercială din comuna Albeștii de Argeș de prelucrare și comercializare de material lemnos a fost amendată cu 5.000 de lei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amenda a fost dată pentru nereguli la completarea registrului de evidență a intrărilor-ieșirilor de materiale lemnoase, în urma unui control făcut de polițiști și specialiști ai Gărzii Forestiere Ploiești.

Controlul a făcut parte dintr-o acțiune mai amplă desfășurată de polițiștii argeșeni în prima săptămână a acestei luni, acțiune pentru combaterea tăierilor ilegale, a furturilor și a comercializării de material lemnos.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Au fost prinse 24 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 69 de ani, care au transportat material lemnos pe drumurile publice cu atelaje sau autoutilitare fără să aibă documente legale în acest sens. Toți cei 24 au primit amenzi, în valoare totală de 21.000 de lei.

În plus, polițiștii au confiscat de la cele 24 de persoane 20 de metri cubi de material lemnos de diverse esenţe, întreaga cantitate fiind predată ulterior ocoalelor silvice competente. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3