Donaris 930 x 122

dosar penal

ARGEȘ: „RECIDIVIST” PERICULOS ÎN TRAFIC

Argeș: „Recidivist” periculos în trafic. Un bărbat de 50 de ani din comuna Beleți-Negrești a sfidat legea cu un tupeu incredibil, fiind un adevărat pericol pe șosele. A fost prins băut la volan de două ori în aceeași zi (sâmbătă, 24 august 2019), având permisul auto suspendat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Polițiștii l-au prins mai întâi în cursul dimineții pe DN 7, în orașul Topoloveni. I-au făcut dosar penal pentru conducere fără permis (în speța de față, infracțiune pedepsită de lege cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă) și conducere sub influența alcoolului (se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă).

Bărbatul, însă, nu s-a potolit și a recidivat. Ulterior, tot în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au prins din nou în timp ce conducea băut un autoturism pe DJ 702, în Țigănești (sat care aparține de Topoloveni). De această dată, nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor. A fost urmărit de un echipaj de Poliție și oprit în trafic.

Citiți și: CNAIR, anunț important pentru șoferi

„Recidivistul” a fost dus la sediul Poliției Orașului Topoloveni pentru audieri. La capătul audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441