Donaris 930 x 122

apa canal

ARGEȘ: SCADE COSTUL BRANȘAMENTULUI LA APĂ

Argeș: Scade costul branșamentului la apă. Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, informează că, începând din 18 aprilie 2019, suportă contravaloarea apometrelor montate la noile branșamente care le vor fi executate utilizatorilor.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

De asemenea, în cazul branşamentelor individuale de la blocuri societatea va suporta şi costul distribuitoarelor, potrivit sursei citate.

Măsura a fost luată în baza unei hotărâri recente a Adunării Generale a Acţionarilor de la Apă Canal, hotărâre cu privire la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al societății şi „vine astfel în sprijinul utilizatorilor, în acest fel diminuându-se costurile realizării branșamentului de apă”, potrivit societății Apă Canal 2000 SA Pitești.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Contorul/apometrul aparține domeniului public, indiferent de sursa de finanțare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3