New Profesional Consult 930 x 122

bataie

Argeș: Scandal mare! Mai multe persoane și-au împărțit pumni și picioare

Argeș: Scandal mare în Ștefănești! Mai multe persoane și-au împărțit pumni și picioare

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Noaptea trecută a fost scandal mare în Ștefănești, zona Zăvoi. Mai multe persoane s-au certat și s-a ajuns chiar să-și împarta pumni.

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

A intervenit de urgență Poliția din Ștefănești pentru aplanarea conflictului, dar și medicii de la Smurd pentru acordarea de prim ajutor.

Doua persoane ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în primă fază. După aproximativ 30 de minute, încă doua persoane au fost transportate la Spital.

Știre în curs de actualizare.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Ionescu spune:

    Mai mare scandal a făcut primăria Ștefănesti cu petrecerea pe care a dat-o. După ce a urlat muzica până spre miezul nopții, au tras cu artificii de ziceai că ne-au atacat rușii, în așa hal a bubuit…Mai dormi dacă mai poți!!! Asta era ultima grijă a primăriei, să dea banii pe prostii…

  • Marian spune:

    S a sarbatorit ziua orasului ionescule, tu nu iti sarbatoresti ziua???ce atata tam tam??

  • Ionescu spune:

    Ba da, dar nu deranjez vecinii. Ție manelistule probabil îți place balamucul. Probabil nu muncești și deci nu ai nevoie de odihnă.

  • Marian spune:

    In toata romania se sărbătoresc anumite zile ale oraselor si comunelor si nu comenteaza nimeni decat un comunist ca tine, culcate acum sa recuperezi k poate te duci la munca

  • Marian spune:

    Si apropo nu numai manele au fost, a fost diversificat

  • Dana spune:

    S-a sărbătorit orașul?Care oras,arată că un cătun …Si ne-a obligat sa eliberăm spațiul de parcare….Am si eu o intrebare ptr D-l primar….”CÂND A-TI LUAT ACEASTA DECIZIE ,V-ATI GÂNDIT UNDE NE VOM PARCA MASINILE?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90