New Profesional Consult 930 x 122

bataie

Argeș: Scandal mare! Mai multe persoane și-au împărțit pumni și picioare

Argeș: Scandal mare în Ștefănești! Mai multe persoane și-au împărțit pumni și picioare

Citiți și: Scandal într-un local din Argeș. Un cetățean turc a bătut un piteștean

Noaptea trecută a fost scandal mare în Ștefănești, zona Zăvoi. Mai multe persoane s-au certat și s-a ajuns chiar să-și împarta pumni.

Citiți și: Pitești: Bătaie ca-n Bronx în Războieni!

A intervenit de urgență Poliția din Ștefănești pentru aplanarea conflictului, dar și medicii de la Smurd pentru acordarea de prim ajutor.

Doua persoane ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în primă fază. După aproximativ 30 de minute, încă doua persoane au fost transportate la Spital.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

6 comentarii

 • Ionescu spune:

  Mai mare scandal a făcut primăria Ștefănesti cu petrecerea pe care a dat-o. După ce a urlat muzica până spre miezul nopții, au tras cu artificii de ziceai că ne-au atacat rușii, în așa hal a bubuit…Mai dormi dacă mai poți!!! Asta era ultima grijă a primăriei, să dea banii pe prostii…

 • Marian spune:

  S a sarbatorit ziua orasului ionescule, tu nu iti sarbatoresti ziua???ce atata tam tam??

 • Ionescu spune:

  Ba da, dar nu deranjez vecinii. Ție manelistule probabil îți place balamucul. Probabil nu muncești și deci nu ai nevoie de odihnă.

 • Marian spune:

  In toata romania se sărbătoresc anumite zile ale oraselor si comunelor si nu comenteaza nimeni decat un comunist ca tine, culcate acum sa recuperezi k poate te duci la munca

 • Marian spune:

  Si apropo nu numai manele au fost, a fost diversificat

 • Dana spune:

  S-a sărbătorit orașul?Care oras,arată că un cătun …Si ne-a obligat sa eliberăm spațiul de parcare….Am si eu o intrebare ptr D-l primar….”CÂND A-TI LUAT ACEASTA DECIZIE ,V-ATI GÂNDIT UNDE NE VOM PARCA MASINILE?

SMART KIDS 570×90