NOR CURIER 930X122

Arges

CURENT_ELECTRIC

ÎN ARGEȘ SE FURĂ CURENT PE RUPTE – PREJUDICIUL E URIAȘ

Și anul trecut în Argeș numărul furturilor de curent electric a fost mare.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Printre cele șapte județe „acoperite” de furnizorul CEZ, Argeșul a ocupat un rușinos loc 2 din punct de vedere al numărului respectiv, cu nu mai puțin de 2.750 de cazuri în care au existat suspiciuni de consum ilicit. Lider a fost Doljul, cu 4.156 de cazuri. După Argeș au urmat Oltul (2.405 cazuri), Teleormanul (2.304), Vâlcea (1.577), Mehedințiul (936) și Gorjul (760).

În Argeș, în urma controalelor din teren operate de furnizor și Poliție, au fost găsiți consumatori care fie își racordaseră ilegal locuințele la rețeaua de distribuție a energiei electrice, fie „fentau” sistemul de măsurare a consumului pentru a plăti mai puțin la factură.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit CEZ, pe parcursul întregului an 2014 prejudiciul pe care l-a înregistrat în Argeș ca urmare a acestor cazuri a fost de aproape 2.800.000 de lei.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3