Donaris 930 x 122

Arges

ÎN ARGEȘ SE VA VORBI CHINEZEȘTE

Școli din județul Argeș se vor înfrăți cu unități de învățământ similare din China. Inițiativa este a Departamentului pentru Educație al provinciei chineze Hebei.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

La rândul său, Inspectoratul Școlar a dat sfoară în județ, cerându-le școlilor din Argeș interesate de o astfel de înfrățire să anunțe instituția până joi, 7 august. Ulterior Inspectoratul Școlar va selecta școlile care ar urma să participe la proiect. Decizia finală o va lua, însă, Ministerul Educației Naționale pentru că va există concurență cu unități de învățământ din București și județele Arad, Cluj, Constanța, Dolj, Hunedoara, Galați, Giurgiu, Sibiu, Suceava și Timiș.

Cel mai probabil, înfrățirea va presupune și vizite reciproce: ale elevilor și cadrelor didactice din Argeș în provincia Hebei și viceversa. (Foto: Inspectoratul Școlar al Județului Argeș)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3