New Profesional Consult 930 x 122

contrabanda

ARGEȘ: ȘOFER OPRIT ÎN TRAFIC. CE A DESCOPERIT POLIȚIA

Polițiștii din Mioveni au depistat aseară în trafic un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care transporta cu un autoturism peste 50.000 de țigări a căror proveniență legală nu a putut fi justificată. De asemenea, asupra bărbatului a fost găsită suma de 1.750 de lei, susceptibilă a proveni din infracțiuni, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

În același caz, a fost identificat și un bărbat de 32 de ani, cetățean iranian, bănuit că el i-ar fi vândut vâlceanului țigările.

Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, potrivit sursei citate.

Țigările și suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit pentru transportul țigărilor, indisponibilizat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90