NOR CURIER 930X122

politia rutiera

ARGEȘ: ȘOFERI SANCȚIONAȚI DRASTIC

Polițiștii rutieri argeșeni au sancționat ieri mai mulți șoferi pentru viteză excesivă. Fiind înregistrați de radar cu viteză peste limita legală, șoferii au primit câte o amendă de 1.305 lei. De asemenea, li s-a suspendat pentru 90 de zile dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

De exemplu, șoferul, în vârstă de 23 de ani, din Merișani, al unui autoturism Ford circula pe drumul comunal 219, în comuna Bradu, cu 119 kilometri pe oră.

Pe bulevardul Republicii din Pitești au fost prinși doi vitezomani: un piteștean de 21 de ani, care conducea un Volkswagen cu 118 kilometri pe oră, și un șofer de 22 de ani din localitatea Corbu (județul Olt), care circula cu 114 kilometri pe oră tot la volanul unui Volkswagen.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel au fost sancționat pentru viteză excesivă doi șoferi de Audi: unul de 43 de ani, din Brașov, înregistrat de radar în Schitu Golești cu 117 kilometri pe oră, și un altul, de 34 de ani, din comuna Godeni, prins în Stâlpeni cu 110 kilometri pe oră.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90