SMART KIDS 930X122

meteorologie

ARGEȘ: TEMPERATURI NEOBIȘNUITE PENTRU ACEASTĂ PERIOADĂ

Argeș: Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru perioada 24 septembrie-7 octombrie 2018.

Citiți și: România s-a zguduit! Cutremur într-o zonă foarte neobișnuită

Potrivit sursei citate, în ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, în intervalul 25-27 septembrie răcirea accentuată a vremii va determina înregistrarea unor valori termice mult mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă din an, cu maxime de 14…19 grade și minime de 3…8 grade.

Valori nocturne chiar și în jurul a 0 grade sunt posibile la mijlocul acestei săptămâni în zona subcarpatică, acolo unde vor exista și condiții de brumă.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

O creștere de temperatură este estimată pentru zilele de 28 și 29 septembrie, când regimul termic va deveni apropiat de normal și posibil chiar ușor mai ridicat. Ulterior, sunt de așteptat variații termice de la o zi la alta, totuși probabilitatea pentru menținerea temperaturilor într-un ecart mediu apropiat de cel climatologic specific va fi relativ ridicată.

Estimările prognostice indică o creștere a probabilității pentru ploi locale în perioada 29 septembrie-4 octombrie, conform estimărilor de vreme date azi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Vă amintim că meteorologii au emis ieri coduri galbene de vreme severă (subiectul pe larg, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90