New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

ARGEȘ: TINERI REȚINUȚI PENTRU VIOL

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Mioveni pentru 24 de ore, în cauză acuzațiile fiind de viol și lipsire de libertate, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș. Cei doi ar putea fi arestați preventiv pentru 30 de zile, aflându-se acum, sub escortă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Conform anchetatorilor, în noaptea de 9 spre 10 iunie 2016, în jurul orei 3, tinerii ar fi luat în mașină o fată de 21 de ani sub pretextul că vor să o conducă acasă. Ar fi dus-o pe un teren viran din Mioveni, acolo unde unul dintre cei doi ar fi violat-o.

Suspecții sunt Alexandru Pârvu, de 21 de ani, din comuna Țițești (cel bănuit că ar fi comis violul), și Gabriel Dedea, de 23 de ani, din Mioveni. (Foto Arhivă: bzv.ro)

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90