NOR CURIER 930X122

comuna cepari

ARGEȘ: UN ALT PEDOFIL, REȚINUT

Argeș: Un alt pedofil, reținut. Polițiștii Municipiului Curtea de Argeș au reținut un bărbat de 38 de ani din comuna Cepari pentru agresiune sexuală.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Bărbatul „ar fi manifestat acte de natură sexuală” față de o fetiță de 9 ani din aceeași localitate, informează Biroul de presă al Poliției Județene. Individul ar fi pipăit-o pe fetiță. S-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni, în curtea unui vecin la care suspectul lucra cu ziua.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o condamnare cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Este al doilea caz de acest gen care a avut loc în ultimele săptămâni în județul Argeș. Coincidența face ca și în situația precedentă victima să fie tot o fetiță de 9 ani, iar agresorul tot un individ de 38 de ani. Despre cazul din Câmpulung Muscel, amănunte AICI. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3