930 x122 grota rece

avertizare

Argeș: Urmează o noapte de coșmar! În special localitățile din deal și munte sunt vizate!

Argeș: Urmează o noapte de coșmar! În special localitățile din deal și munte sunt vizate!

Citiți și: Zeci de județe sunt, astăzi, sub avertizare meteo!

A fost emisă atenționare hidrologică – cod galben – pentru cinci bazine hidrografice, respectiv Jiu, Olt, Argeş, Ialomiţa, Buzău.

Atenționarea este valabilă din această noapte, de la ora 3.00 până mâine noapte la ora 24.00.

Citiți și: Argeș. Alertă meteo de îndată! Localitățile vizate!

Fenomenele vizate sunt scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale. Acestea se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele: Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova.

Atenționarea este emisă de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor și este transmisă către Administrația Națională „Apele Române” și unitățile sale bazinale de apă vizate de atenționare, Ministerul Mediului – România, Hidroelectrica, autoritățile locale și Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Alina spune:

    Pe bune, noapte de coșmar!?!? Atât ați putut? După secetă și uscăciunea astea cumplite, râuri și bazine secate, o ploaie este ” de coșmar”?

  • Ilinca spune:

    Am trecut și ,,peste noaptea de coșmar ,, și nici o picătură măcar …😏😡😡😡

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90