New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

ARGEȘ: VREME SURPRINZĂTOARE. VESTE NEAȘTEPTATĂ

După cele câteva zile de ninsori și frig, începând de mâine, 25 ianuarie 2018, în regiunea Muntenia și județul Argeș vremea se va încălzi semnificativ, potrivit estimărilor date publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Meteorologii informează că cele mai ridicate temperaturi diurne se vor atinge în jurul datei de 2 februarie, atunci când vor fi 10…11 grade Celsius.

Pe 3 și 4 februarie, regimul termic din timpul zilei va fi în scădere ușoară.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

În ceea ce privește temperaturile minime nocturne, nopți friguroase vor mai fi între 24 și 25 ianuarie și 25 și 26 ianuarie. În aceste nopți media se va situa în jurul valorii de -9 grade, iar pe arii restrânse va fi ger. Ulterior, și temperaturile din timpul nopții vor crește, urmând ca între 2 și 4 februarie media să devină ușor pozitivă.

Condițiile de precipitații vor fi reduse, exceptând data de 2 februarie.

În această dimineață, la ora 8, se înregistrau următoarele temperaturi: Pitești -5,1 grade, Mioveni -6, Curtea de Argeș -9,8, Câmpulung Muscel -9,2, Dedulești-Morărești -6 și Stolnici -5,1 grade.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90