930×122 CAPRA 5

dispărut

ARGEȘEAN DAT DISPĂRUT

Argeșean dat dispărut. În cursul acestei zile, Poliția Municipiului Câmpulung Muscel a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Davidești (satul Voroveni), Vasile Pană, a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit acasă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituție atletică, ten măsliniu, faţa ovală, ochii căprui, părul grizonat, drept, scurt, prezintă calviție, frunte lată, în jur de 70 de kg, vorbire normală, mers normal, aspect neîngrijit, fără alte semne particulare.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Vestimentaţie la momentul plecării: nu s-au putut stabili obiectele de vestimentație purtate la momentul plecării.

Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248.512.100”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90