EcoMoto 930×122

cetateni

ARGEȘEANCĂ AGRESATĂ – ORDIN DE PROTECȚIE

Poliţiştii din Rucăr au primit o sesizare de la o femeie din comuna argeșeană Cetăţeni. Femeia li s-a plâns că fostul ei concubin, un tip violent, ar fi încălcat prevederile unui ordin de protecţie dispus prin sentință civilă de Judecătoria Câmpulung Muscel.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma unei verificări la faţa locului, poliţiştii au constatat că, într-adevăr, bărbatul reclamat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Hârtieşti, a încălcat ordinul invocat. Ordinul stipula ca individul să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de fosta lui concubină, de copiii minori ai acesteia și de locuința femeii.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești. Fapta este pedepsită de lege cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3