930×122 CAPRA 5

condamnați

ARGEȘENI CONDAMNAȚI ȘI TRIMIȘI LA ÎNCHISOARE

Argeșeni condamnați și trimiși la închisoare. Polițiștii argeșeni au pus în aplicare mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, persoanele fiind încarcerate.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Un bărbat de 40 de ani, Tudor Prichindel, din comuna Rătești, a fost închis în urma unei condamnări la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz de încredere, instigare la fals intelectual și abuz în serviciu. Bărbatul ar fi încercat să determine un angajat al Primăriei Rătești să îi înregistreze ilegal o mașină în evidențele fiscale.

Mandatul de executare a pedepsei a fost emis de Judecătoria Topoloveni și pus în aplicare de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice şi ai Serviciului Investigaţii Criminale Argeş.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Un alt argeșean, de 47 de ani, din orașul Costești, Cristache-Radu Dorojan, a ajuns la închisoare pentru abandon de familie (ar fi refuzat să achite pensia alimentară). Condamnarea este de 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Punerea în executare a mandatului, emis de Judecătoria Costești, a fost făcută de polițiștii din Costești și colegii lor de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş.

Pe de altă parte, polițiștii din comuna Leordeni au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Germania.

Mandatul este pe numele lui Mihai Andrei Bălan, de 22 de ani, din Leordeni, anchetat pentru furt pe teritoriul Germaniei.

Argeșeanul a fost reţinut de polițiști şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti în vederea parcurgerii procedurii de extrădare. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90