EcoMoto 930×122

ajvps

ARGEȘENI DE LA AJVPS ANCHETAȚI PENTRU BRACONAJ

Argeșeni de la AJVPS anchetați pentru braconaj. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, au finalizat cercetările într-un dosar penal de braconaj cinegetic în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Județene, polițiștii au stabilit că, în sezonul de vânătoare 2016/2017, Constantin Istrătescu, de 76 de ani, din Pitești, Horia Tănase, de 55 de ani, din Mărăcineni, și Sorin Bulimac, de 49 de ani, din Curtea de Argeș (toți de la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi – AJVPS – Argeș), ar fi eliberat autorizații de vânătoare pentru porc mistreț care ar fi depășit cu 30 de exemplare cota de recoltă aprobată la nivel de gestionar.

Valoarea prejudiciului creat în dauna Ministerului Apelor și Pădurilor s-a ridicat, conform sursei citate, la 23.400 de euro.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În cauză au fost luate măsuri asiguratorii de sechestru asupra bunurilor mobile și imobile ale celor implicaţi.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi de sesizare a instanţei de judecată competentă. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90