Donaris 930 x 122

Arges

divort-1

ARGEȘENII DIVORȚEAZĂ PE CAPETE! CREȘTERE INCREDIBILĂ A NUMĂRULUI DE DIVORȚURI!

Direcția de Statistică a dat publicității situația din Argeș a numărului de căsătorii și al numărului de divorțuri din ultima lună a anului trecut.

Citiți și: Mai rău ca-n codru’! Ajutați de angajați ai ocolului silvic, au furat liniștiți din pădure

Potrivit statisticienilor, în decembrie 2013 la oficiile de stare civilă din județ s-au încheiat 99 de căsătorii. Numărul este considerabil mai mic decât în noiembrie 2013 (cu 42 de căsătorii mai puține) și cu 2 sub nivelul din decembrie 2012.

În schimb, numărul divorțurilor a fost mai mare decât în noiembrie 2013. Statisticienii informează că în în ultima lună a anului trecut în Argeș s-au pronunțat 58 de divorțuri, cu 25 de cazuri mai multe (un plus de aproape 76%!) comparativ cu luna precedentă. Totuși, față de decembrie 2012 s-a consemnat o scădere cu 1 caz a numărului de divorțuri.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3