Donaris 930 x 122

Arges

ARGEȘUL A AVUT SPOR NATURAL NEGATIV

În octombrie 2015, cea mai recentă lună în privința căreia statisticienii au aceste date centralizate, în județul Argeș s-a înregistrat spor natural negativ. Cu alte cuvinte, numărul deceselor a depășit numărul nașterilor.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Potrivit Direcției de Statistică, au fost 610 persoane decedate și 543 de nou-născuți.

Comparativ cu octombrie 2014, numărul nou-născuților înregistraţi a fost mai mare cu 5, 6% (+24), iar numărul decedaților, mai mic cu 5, 1% (-33).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Conform sursei citate, tot în octombrie 2015 în Argeș au existat 4 cazuri de mortalitate infantilă (copii sub 1 an), mai multe cu 3 față de septembrie 2015, dar mai puține cu un caz față de octombrie 2014. Cauzele sunt de ordin medical.

Amintim că anul trecut doar în luna septembrie Argeșul a înregistrat spor natural pozitiv: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/in-sfarsit-spor-natural-pozitiv-in-arges/. (Foto: Incubator din Maternitatea Spitalului Județean de Urgență din Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90