930 x122 grota rece

Arges

VIJELIE_PITESTI

ARGEȘUL INTRĂ SUB COD PORTOCALIU DE PLOI

Vești foarte proaste de la Administrația Națională de Meteorologie! ANM a emis cod portocaliu de ploi abundente.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Codul vizează și întreg județul Argeș și va fi valabil de mâine, 14 mai, de la ora 16, până joi, 15 mai, la ora 2 noaptea. Potrivit ANM, în acest interval de timp ploile vor avea caracter torenţial și se vor cumula local peste 60-70 de l/mp. Pe lângă Argeș, sunt vizate județele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Vrancea (Vezi harta ANM).

Amintim că ieri autoritățile au emis și un cod galben prin care avertizează asupra riscului de viituri sau de creșteri rapide ale nivelului apei, cu depășiri ale cotelor de atenție. Codul galben va intra în vigoare miercuri, 14 mai, la ora 9, și are valabilitate, printre altele, pe Călmățui și Vedea (în județele Olt, Argeș și Teleorman) și pe Argeș și afluenți (în județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu și Călărași).

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90