930×122 CAPRA 5

Arges

CURENT_ELECTRIC_STALP

ARGEȘUL, LOCUL 2 ÎN REGIUNE LA FURTUL DE CURENT ELECTRIC!

CEZ Distribuție a dat publicității situația furturilor de curent electric din primele două luni ale anului din cele 7 județe în care este furnizor. Potrivit sursei citate, au fost găsite 449 de cazuri de consum ilicit de energie electrică.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Cele mai multe cazuri (181) s-au înregistrat în județul Dolj. Urmează Argeșul, cu 105 cazuri. În 65 dintre ele este vorba de ocolirea sistemului de măsurare a consumului, iar în restul de 40 de racordare ilegală la rețeaua de distribuție. Prejudiciul adus companiei reprezintă contravaloarea a 1.157.462 kWh. În acest clasament al rușinii urmează, în ordine, județele Olt (65 de cazuri), Teleorman (45 de cazuri), Vâlcea (20), Gorj (18) și Mehedinți (15 cazuri).

Compania CEZ Distribuție le reamintește consumatorilor că este în interesul și beneficiul lor să sesizeze suspiciunile de consum fraudulos de energie electrică apelând Info Linia CEZ la numărul de telefon unic 0251.929, pentru ca aceste situații să poată fi stopate. Conform CEZ Distribuție, toate sesizările primite din partea clienților, precum și identitatea acestora rămân confidențiale.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90