EcoMoto 930×122

Arges

ARGEȘUL, SUFOCAT DE ARȘIȚĂ – AZI, ULTIMA ZI DE CANICULĂ

Astăzi întreg județul Argeș, inclusiv Piteștiul, se va afla din nou sub cod galben de caniculă, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Maximele vor urca iar până la 35-37 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Vestea bună de la meteorologi este că de la începutul săptămânii viitoare vremea se va mai răcori.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Conform ANM, după 17 august se va semnala o ușoară răcorire a vremii. Temperaturile maxime diurne nu vor mai depăși 32-33 de grade, în timp ce minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Probabilitatea de instabilitate atmosferică va fi mai ridicată mâine, 17, și marți, 18 august, anunță Administrația Națională de Meteorologie. În restul intervalului vor fi posibile ploi de scurtă durată și pe arii restrânse, mai ales în zona de deal a județului.

La ora 10 în Pitești erau 23, 9 grade Celsius, în Curtea de Argeș 25, 2, în Câmpulung Muscel 22, în Stolnici 27, iar în Dedulești-Morărești 26, 8 grade.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3