Donaris 930 x 122

atletism

AȘA ARATĂ ACUM NOUA PISTĂ DE ATLETISM DE LA STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”! VEZI GALERIE FOTO!

În această lună în Piteşti se vor desfăşura două competiţii importante de atletism. Este vorba de Campionatele Naţionale de Seniori (19-20 iulie) şi de Campionatele Balcanice de Atletism Seniori (26-27 iulie).

Citiți și: În sfârșit! Vestea care schimbă soarta noului stadion „Nicolae Dobrin”

Lucrările de reabilitare și modernizare de la stadionul „Nicolae Dobrin”, începute anul trecut tocmai în perspectiva organizării unor astfel de competiții, nu au avut ritmul dorit, în special în ceea ce priveşte noua pistă de atletism din incinta stadionului şi pista de încălzire din afara lui.

Deși până la prima competiție mai sunt doar două săptămâni, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, susține că lucrările vor fi gata la timp şi că stadionul va putea găzdui în bune condiţii concursurile menționate. „De ani buni nu s-au mai făcut asemenea lucrări la stadion. Ne mai trebuie două-trei zile fără ploaie şi investiţiile vor fi finalizate. Şi pista de încălzire (n.r. – ultimele două fotografii) pe care o construim în apropiere de stadionul principal va fi gata. Are o lungime de 400 de metri, iar după cele două competiţii va fi pusă la dispoziţia amatorilor de jogging din Piteşti, cu titlu gratuit.”, declară Tudor Pendiuc pentru ePitești.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90