ATENȚIE LA CINE VĂ BATE LA UȘĂ! E PERICOL! | ePitesti
Nisan 930 x 122

locuinţă

ATENȚIE LA CINE VĂ BATE LA UȘĂ! E PERICOL!

Atenție la cine vă bate la ușă! E pericol! Câştigarea încrederii persoanelor vârstnice prin prezentarea falsă de produse la preţuri promoţionale ori de cadouri din partea unor magazine sau autorităţi le asigură infractorilor accesul, fără efort, în locuinţele şi la economiile acestora.

Citiți și: ȘOFERI TRAȘI PE DREAPTA

Ca urmare a unor cazuri în care, sub pretextul precizat, falși reprezentanți ai unor magazine au bătut la ușile unor apartamente de bloc sau chiar la case, li s-a deschis, au intrat în locuințe și au furat, Poliția avertizează.

“Supermarketurile şi hipermarketurile au promoţii şi oferă cadouri doar în incinta magazinelor! Popularizarea acestor promoţii se realizează prin intermediul cataloagelor disponibile în magazin și pe site-urile de pe internet sau prin distribuitorii ambulanţi, nicidecum prin prezentarea produselor la domiciliu.

Citiți și: ÎN ARGEȘ, ACUM: POLIȚIȘTII RUTIERI SANCȚIONEAZĂ FĂRĂ MILĂ

Nu invitaţi necunoscuți în casă sau în curte, chiar dacă pretind că doresc să vă vândă produse la preţuri mici și să vă ofere bunuri cu titlu de cadou sau ca pomană.

Țineți uşa sau poarta încuiate, chiar dacă sunteți acasă!”, atenționează polițiștii.

“Nu ţineți în casă sume de bani sau bunuri de valoare. Acestea trebuie păstrate în depozite bancare. Dacă, totuşi, alegeți să le păstrați în locuinţă, nu le depozitați în şifonier, acesta fiind primul loc în care caută hoţii.

Nu depozitați la vedere, în curte, pe balcon sau în faţa uşii de acces ambalajele obiectelor de valoare pe care le-ați achiziţionat.

Nu invitați acasă persoane pe care abia le-ați cunoscut şi care vă spun poveşti impresionante de viaţă. Acestea pot profita de ocazie pentru a fura bunuri şi s-ar putea folosi chiar de violenţă pentru a-şi atinge scopul.”, mai atenționează Poliția.

Nisan 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066