New Profesional Consult 930 x 122

cumparaturi

ATENȚIE LA CUMPĂRĂTURI! HOȚII STAU LA PÂNDĂ

Pentru această perioadă, premergătoare sărbătorilor de iarnă, când hipermarket-urile, supermarket-urile, mall-urile, târgurile și pieţele agroalimentare sunt mai aglomerate ca de obicei, Poliția Română vă recomandă un comportament preventiv la cumpărături.

Citiți și: Buluc la Kaufland! Este „nebunie” ce se întâmplă în magazin

Evitaţi să aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani în numerar. Utilizarea cardului pentru plata cumpărăturilor este posibilă în majoritatea magazinelor şi reduce riscul de a rămâne fără bani în cazul pierderii sau sustragerii portofelului. Păstraţi banii în buzunarele interioare ale vestimentaţiei, în borsete sau genţi! Dacă vă aflaţi într-o zonă aglomerată, protejaţi-vă geanta! Folosirea telefonului mobil, a tabletei sau a altor gadgeturi vă poate distrage atenția și, în schimb, poate atrage atenţia hoţilor. Nu vă lăsaţi bunurile de valoare (borsetă, servietă sau haine) în căruciorul pentru cumpărături!

Când sunteţi însoţiţi de copii, explicaţi-le că în cazul în care se pierd trebuie să apeleze la personalul de securitate al magazinului. Dacă observaţi lipsa copilului, anunţaţi imediat agentul de pază. De asemenea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie ori sunaţi la numărul de telefon de urgenţă 112. În plus, nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de ,,chilipiruri” (produsele pot fi contrafăcute). (Foto: politiaromana.ro)

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90