New Profesional Consult 930 x 122

buzunare

ATENŢIE LA GENŢI ŞI BUZUNARE!

Atenţie la genţi şi buzunare! Poliţia Argeş atenţionează că hoții de buzunare acționează în grupuri mixte, după metode bine stabilite, fiecare membru știind exact ce are de făcut. Comunicarea între membrii unei astfel de grupări se face prin semne discrete.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Când circulaţi cu mijloacele de transport în comun, nu pierdeţi din vedere faptul că infractorii pot acţiona chiar în apropierea dumneavoastră, avertizează poliţiştii.

Pentru ca bunurile dumneavoastră să fie în siguranţă, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din Inspectoratul de Poliție Județean Argeş vă face următoarele recomandări:

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

-Evitaţi să vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit;

-Întotdeauna geanta să fie închisă și să se afle în câmpul dumneavoastră vizual;

-Ţineţi bagajul aşezat în faţa dumneavoastră;

-Nu ţineţi portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele de la spatele pantalonului. Acestea reprezintă o ţintă a hoţilor atât la urcare şi la coborâre, cât şi în timpul mersului în mijlocul de transport;

-Păstraţi banii şi alte obiecte de valoare în buzunarele interioare ale hainei;

-Căutaţi să vă schimbaţi locul dacă în aglomeraţie vă simţiţi înconjurat de persoane dubioase.

În cazul în care deveniţi victime ale acestui gen de infracțiuni, încercați să rețineți cât mai multe semnalmente ale autorilor și sesizați în cel mai scurt timp Poliția prin apelul unic de urgență 112.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90