930 x122 grota rece

Arges

ATENȚIE, PĂRINȚI! AFACERI ÎN LICEE PE BANII DUMNEAVOASTRĂ

Atenție, părinți! Afaceri în licee pe banii dumneavoastră. La fiecare sfârșit de an școlar, liceele din județul Argeș sunt asaltate de fotografi care vin cu oferte pentru elevii de clasa a XII-a. Pentru o sumă de bani consistentă, elevii au parte de ședințe foto și câteva poze.

Citiți și: A nins în Argeș!

Mai mulți părinți ai unor elevi de clasa a XII-a ne-au semnalat că nu li se pare în regulă ca elevii să fie obligați să accepte astfel de oferte. De vină ar fi, susțin ei, diriginții, care nu le spun elevilor că ședințele foto nu sunt obligatorii și care s-ar și alege cu un comision din toată ”afacerea”.

La o ședință foto de, să zicem, cel puțin 50 de lei, într-un liceu cu 5 clase în an terminal s-ar obține o sumă de aproximativ 7.000 de lei. Foarte mult, am putea spune!

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Deși există părinți care poate nu își permit să plătească, ei fac eforturi astfel încât și copiii lor să cumpere aceste oferte și să nu se simtă marginalizați. Însă, dacă elevii și părinții ar fi informați și ar afla că ”pozele de sfârșit de an” nu sunt obligatorii, nu s-ar ajunge la asemenea situații.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3