NOR CURIER 930X122

braconaj

ATENȚIE, PESCARI! DOSAR PENAL PENTRU 2 KG DE PEȘTE!

La cererea prefectului Mihai Oprescu, Poliția argeșeană a început acțiunile împotriva braconajului piscicol. Împreună cu reprezentanți ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, polițiștii au făcut un raid în zona barajelor de acumulare de pe râul Argeș dintre localitățile Vâlcele și Căteasca.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Prada” nu a fost deloc una impresionantă, dar suficientă pentru deschiderea unui dosar de cercetare penală. Dosarul i s-a întocmit unui pescar în vârstă de 61 de ani din orașul Ștefănești, prins la braconaj pe canalul de fugă al barajului de acumulare Golești. Folosindu-se de o plasă monofilament atașată la o mulinetă, pescarul prinsese 2 kilograme de pește. S-a ales cu dosar de cercetare penală pentru braconaj piscicol, iar ustensilele de pescuit i-au fost confiscate. Un alt pescar, de 46 de ani, din comuna Rătești, a scăpat doar cu amendă. Polițiștii l-au surprins în timp ce pescuia cu două undițe de tip telescopic în zona barajului de acumulare Udeni, din Căteasca. Pentru că nu avea cu el permis sau autorizație de pescuit sportiv, bărbatul a primit o amendă de 300 de lei. De asemenea, undițele i-au fost confiscate.

Cu aceeași ocazie, au mai fost legitimați și verificați la permis alți 18 pescari, toți fără probleme. (Foto Arhivă: bzc.ro)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3